beats by dre cheap

Finansijske jadikovke :(

Nakon 10 dana štrebanja i  odlaženja na spavanje u 4-pola 5,pomislio bi čovjek da ću napisati taj test za 10...Al' nisam ja te sreće.Pitam se,zašto uvijek moram zapasti u najgoru moguću grupu koja taj dan na ispitu postoji? (MIslim na pitanja,naravno,ljudi su okay:)) Tako da...mislim da će ovo biti drugi ispit u životu koji ću da padnem (a i prvi je bio ''ekonomske'' prirode).Mrzim ekonomiju i finansije. (Da,visočki faraone,uradila sam sva 3 pitanja,al svejedno)...

Kolegc'a bloggerica je prošla još gore,ako je moguće.''Drznula'' se da profesoru iskreno i realno kaže o (ne)mogućnostima pisanja 3 pitanja (po principu 2u1) za 45 minuta.Svugdje u normalnom svijetu bi se taj profesor zapitao da li su studenti bar malo u pravu,ali ne i kod nas.Kod nas će on samo da vam pogleda index još 5 puta (ne bi li vas što bolje zapamtio) i da vaš rad onako ''neofirno'' odloži na stranu,iz samo njemu znanih razloga.

Ja bar nisam knjigu naučila,pa nemam šta da žalim ako ne prođem,a ako ona ne prođe,to govori samo o našem sjebanom sistemu općenito,nikako o njenom znanju iz ovog predmeta (kojeg može imati samo previše u ovom slučaju.) .Da ne zaboravim pripomenuti,usmeno odgovaranje je nepostojeća opcija.Hehe,kako se samo razlikujemo,jedna koja nije znala šta više da napiše,i druga koja je znala toliko da nije znala šta prije da napiše.

P.S.Vidim u prošlom postu se neki prepoznaše:) .Dečko ''u sebe nesiguran'' neka ne uzima to puno k srcu,bar ga nisam imenovala,hihihi,a nije cijeli post tebi posvećen,don't worry,više bi se  pisalo da jeste.:) I još da odgovorim harlyu (po stilu pisanja znam ko si-sve i da se nisi potpisao nadmikom nicka ti cijenjenog) :autodestruktivni muškarac,a nesigurna žena? Pa da,postoji i ta opcija,svakako,samo mi nije u ovom slučaju to palo na pamet,možda da tome posvetim neki drugi post....Samo što smo davno utvrdili da su toliko autodestruktivni muškarci iznimka,mi žene znamo sebe više ne-voljeti nego vi,tužna istina.

P.P.S.S.Hvala jednoj što mi je pomogla da shvatim da tagovi nisu neophodni,jer ionako ne znam u šta ovo spada.:)Lifestyle? Mo'š si mislit:)

 

Ibiza_Hippie
http://ibizahippie.blogger.ba
02/07/2007 17:24